Esküvő

"Mindannyian különbözőek vagyunk. Szeretem mindenkiben megtalálni a saját egyedi stílusát, nap, mint nap próbálom ezt visszaadni egy-egy frizura elkészítése során és a saját világom szerint formálni.

Célom, hogy személyes és egyedi frizurát készítsek. Próbálok mindig valami újat bele csempészni, finomítani a technikáimon. Folyamatosan képzem magam, vettem már részt I.DOO modern esküvői frizura képzésen, BRAID.ME képzésen ahol gyönyörű fonásokat tanultam, külföldi képzésen és sok-sok praktikát sajátítottam el a mercedes-benz fashion weeken, például azt, hogy lehet átvariálni percek alatt egy átlagos frizurát csodaszéppé.
Számomra az jelenti a legnagyobb visszaigazolást, amikor belenéz a vendégem a tükörbe, és látom az arcán azt a félmosolyt, mosolyt, hogy na igen, ez tényleg én vagyok, ez volt az amit megálmodtam." Fodrászként mindig fontosnak tartottam, hogy mindig igényes, szép, és legfőképpen a vendégemnek megfelelő, vendégemhez illő frizurát készítsek neki. Nem szeretem a nagyon kötött, merev dolgokat.
Szeretem a nyitott embereket.
Természetesen vállalok esküvői frizura készítést.
Általában úgy szokott indulni, hogy a mennyasszony felkeres telefonon, vagy személyesen és átbeszéljük, milyen esküvőt tervez, milyen lesz a ruhája, szeretem kicsit megismerni a mennyasszonyokat, mielőtt az esküvői frizurára térünk, ez segítség nekem, hogy meglássam a stílusát és olyan hajat tudjak ajánlani, készíteni, ami közel áll majd hozzá.
Ezután szoktam elkészíteni 3 esküvői frizurát a szalonban, ez fontos hiszen itt derül ki mi áll jól, és mit választ majd a mennyasszony a nagy napra.

Próbahaj: 15.000 Ft
Esküvői frizura a nagy napon: 30.000 Ft
Női vendégeknek frizura: 8.000 Ft

Kiszállási díj Budapest területén: 5000 Ft
Kiszállási díj Budapesten kívül: megbeszélés szerint